Pompe de caldura

Comercializam in Suceava pompe de caldura aer apa pentru incalzirea casei tale import Japonia.

POMPA DE CALDURA CHOFU, AER-APA 6 kW - DC INVERTER

75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

Suntem importatori pentru pompele de caldura aer apa Chofu din Japonia. Din gama de produse va prezentam aici pompa de caldura aer/apa Chofu 6kW care poate fi utilizata cu succes pentru incalzire, aclimatizare si pentru prepararea apei calde menajere in locuinta dvs. Tehnologia moderna DC INVERTER face ca aceasta pompa de caldura sa foloseasca 30% mai putina energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica de 6kW ON - OFF. Sistemul ``inverter`` face ca aceasta pompa sa lucreze cu turatie variabila sau mai bine zis cu frecvente diferite intre 20Hz si 90Hz in functie de necesarul termic care se cere. Pompele de caldura aer-apa Chofu sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC Twin Rotary este fabricat in Japonia de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume, care garanteaza functionarea utilajului mai mult de 133.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore.

Pompa Aer-Apa 12 kW, 230V-50Hz

Firma Chofu este singura firma din Japonia care isi produce pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu, Made in Japan. Pompele de caldura aer-apa CHOFU DC INVERTER, sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si racirea locuintei dvs. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa de căldură va consuma mai puțină energie electrică. Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF. Componentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 2 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -40 grade C, binenteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut. Dar cate zile din iarna sunt extrem de reci ? Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.

Pompa Chofu Aer-Apa 10 kW, 230V-50Hz

Pompele de caldura aer-apa - 75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

Pompa de caldura 10kW Chofu pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere in modul cel mai ieftin si avantajos pentru locuinta dvs. Controller-ul si pompa de recirculare sunt prinse in pretul pompei de caldura. Cu aceasta pompa de caldura care consuma numai 2.35 kWh puteti incalzi o suprafata utila a locuintei de pana la 200m² binenteles daca aceasta locatie are o izolatie foarte buna. Pompele de caldura aer-apa Chofu, sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Acesta garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 133.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore. Pompa de caldura are o garantie totala de 2 ani, timp in care in caz de defectiune hidraulica pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu o pompa de caldura noua. Aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service dupa perioada de garantie este de 10 ani. Preturi de importator!

Pompa Aer-Apa 16 kW, Alimentare: 380V 3 faze

Pompele de caldura aer-apa - 75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

Firma Chofu este singura firma din Japonia care isi produce pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu, Made in Japan. Pompele de caldura aer-apa CHOFU DC INVERTER, sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si racirea locuintei dvs. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa de căldură va consuma mai puțină energie electrică. Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF. Componentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 2 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Dupa aceasta perioada de garantie aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service este de 10 ani. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -40 grade C, binenteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut. Dar cate zile din iarna sunt extrem de reci ? Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.<br />

Pompe Aer-Apa 16 kW, 230V-50Hz

Pompele de caldura aer-apa - 75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

Firma Chofu este singura firma din Japonia care isi produce pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Noi suntem unic importator in Romania si Austria pentru pompele de caldura aer-apa Chofu, Made in Japan.

Ce inseamna tehnologie DC Inverter si care sunt avantajele ? Pompe_caldura_Chofu

Tehnologiile moderne DC Inverter oferă posibilitatea pompelor de caldura să funcționeze intr-un mod economic și mult mai eficient decat modelele clasice ON OFF. Inverter inseampa o economie de peste 30% comparativ cu modelele clasice. Motoarele ventilatoarelor, pompa de recirculare precum și compresorul pompei de caldura au fost modernizate pentru tehnologia Inverter DC. În acest fel, compresorul isi poate schimba capacitatea în funcție de temperaturile exterioare si interioare și poate crea condiții perfecte în spațiul dumneavoastră de locuit. Avantajul major al funcționării compresorului este economia maximă obținută după evitarea repornirilor frecvente pe care le-au folosit vechile pompe de caldura. Motorul DC Inverter oferă o gamă largă de operare, permițând unității să lucreze fără probleme chiar și în condiții meteorologice extrem de scazute.

Punctul cel mai importat la tehnologia INVERTER este scaderea consumului de energie electrica. Prin tehnologia INVERTER se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt care generaza un consum ridicat de energie. Efortul financiar suplimentar la achizitia unei pompe de caldura cu INVERTER este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor semnificativ diminuate la facturile de energie electrica. Datorita tehnologiei INVERTER, foarte multe pompe de caldura ajung la un consum foarte mic de energie electrica

Solutii pentru incalzirea casei tale in mod economic

Daca v-ati decis sa culegeti informatii referitoare la pompele de caldura si utilizarea acestora sunteti bine venit pe site-ul nostru. Cel mai avantajos sistem de incalzire al locuintei dvs este daca aveti incalzirea prin pardoseala si daca folositi o pompa de caldura. Incalzirea cu calorifere poate fi deasemeni combinata cu o pompa de caldura dar trebuie ca aceste calorifere sa fie dimensionate pentru pompele de caldura. Inainte de a achizitiona o pompa de caldura este bine sa consultati un specialist de la firma noastra care va poate explica si chiar recomanda pompa de caldura potrivita pentru locatia dvs. Este bine sa aveti minimul de informatii generale despre pompele de caldura, despre consumul si eficienta lor.

Pompe de căldură aer-aer (extrag căldura din aerul exterior)
Pompe de căldură apă-apă (extrag căldura din apa din panza freatica)
Pompe de căldură sol-apă (solul este sursă de căldură)

Pompele de caldura care sunt cel mai frecvent utilizate sunt pompele aer/apă. Montajul este foarte simplu si nu necesita costuri suplimentare cum ar fi foraje sau decopertari de pamant. Componente principale ale unei pompe de caldura sunt urmatoarele: Compresor, Condensator, Ventil de expasiune (laminare), Vaporizator, si tevile din cupru prin care curge agentul frigorific de transport al caldurii. Acest agent frigorific actioneaza intr-un sistem inchis de conducte, ceea ce inseamna ca agentul nu are nici un fel de contact cu mediul inconjurator. Agentii frigorifici cei mai folositi de producatorii sunt agenti frigorifici fara clor (dupa noile reguli UE) care au o influenta negativa scazuta asupra mediului inconjurator. Cel mai utilizat refrigerant este R410A, un agent stabil care nu uzeaza foarte mult compresorul dar care fiind compus din molecule mici necesita un compresor cu capacitate mai mare. Pompe de caldura Oradea

Consumul pompelor de caldura: Aceasta este o tema este foarte controversata si greu de stabilit. Care sunt in realitate costurile energiei electrice consumate lunar sau anual de o pompa de caldura. Cine ar putea sa raspunda corect la aceasta intrebare ? Consumul pompelor de caldura este strins legat de mai multi factori. Trebuie sa tinem cont in primul rand de tipul sistemului de incalzire care poate fi prin pardoseala, ventiloconvectoare sau calorifere clasice. Un alt punct foarte important de care trebuie sa tinem cont la consumul de energie electrica a pompelor de caldura este izolatia termica exterioara a cladirii pe care vrem sa o incalzim, izolatia tavanului, numarul de geamuri, calitatea lor si orientarea lor geografica etc. La o casa cu izolatia termica foarte buna si cu incalzire prin pardoseala putem lua in calcul 40W/m², iar la casele fara izolatie si cu incalzire prin calorifere ajungem la 120W/m². Deci o casa cu suprafata utila de 150m² o putem incalzi cu o pompa de caldura de 6kW sau cu o pompa de 18kW. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor dar pentru a fi inteles mai usor pentru cei care nu sunt obisnuiti cu aceste metode de calcul, folosim exprimarea in m². Suntem distribuitori autorizati pentru firma Chofu

Pompe de caldura pret. Prin firma Nedavi Solar, aveti posibilitatea de a descoperi si de a utiliza un alt produs de înalta calitate fabricat în Japonia. Vă prezentăm „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu, demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs. Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Pompe de caldura aer-apa, apa-apa, sol-apaPompe de căldură aer apa Chofu

POMPE DE CALDURA , SUNT CELE MAI ECONOMICE SURSE TERMICE DE INCALZIRE.

Pompe de caldura Suceava calitate japoneza