Panouri Solare Suceava

Panouri solare Suceava- componente si accesorii

PANOURI SOLARE TERMICE

Panouri Solare Suceava

Panourile solare termice cu tuburi vidate Westech. Aceste panouri cu tehnologie moderna Heat Pipe sunt de calitate superioara si au grad enorm de eficiena inclusiv la radieri scazute ale razelor soarelui. Astfel de instalatii solare pot fi apreciate mai ales în perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa pregatirea apei calde putand contribui si la sustinerea încalzirii cu diferite surse de incalzire.</p> <p>Pe langa design-ul estetic, seriile SP-58, uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si întretinere. De remarcat, de asemenea este faptul pe langa montajul simplu al panourilor, suprafetele absorbante fiind protejate au durata de viata pana la 25-30 de ani. Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul tevilor. Datorita diverselor modele existente, 10, 18, 20, 22 si 30 de tuburi vidate se pot realiza suprafete brute de colectori intre 1,5m² pana la 5m² Va punem la dispozitie o lista de preturi pentru toata gama de panouri solare Westech. Comercializam panouri solare termice Westech EN-GROS si EN-DETAILS

Grupuri de pompare instalatii solare

Made in Germany

Pompe pentru instalatii solare termice. Grupuri de pompare HE electronice cu turatie variabila comandate de automatizari cu functie PWM. Atentie ! Termenul de PWM vine din limba engleza de la Pulse Witdh Modulation si inseamna ca avem un semnal modulat in latimea impulsurilor de comanda. Pompele functioneaza numai cu controller special pentru acest tip de pompe. Pe site-ul nostru gasiti o gama bogata de automatizari compatibile cu aceste grupuri de pompare.

Fitinguri pentru teava flexibila de inox

Fitinguri instalatii solare Suceava

Fitinguri si racorduri pentru teava flexibila de inox gofrata. Instserv Expert va pune la dispozitie o gama completa de fitinguri speciale pentru teava flexibila de inox izolata si neizolata. Special inseamna in acest caz ``fitinguri cu suprafata de etansare marita``, comercializate cu succes pentru instalatiile solare. Tot la firma noastra gasiti trusa de bercuit cu bacuri pentru dimensiunile DN12, DN16, DN20,DN25.

Automatizari Resol

Automatizari panouri Suceava

Pentru o functionare corecta si cu maxim de eficienta a instalatiilor solare termice aveti nevoie de automatizari profesionale. Pentru configurarea sistemului pe care dvs il utilizati va stam la dispozitie cu suport tehnic. Regulatoarele solare ReSol sunt automatizari folosite la sisteme solare pentru prepararea apei calde menajere si combinatii diferite ca aport la incalzire. Toate produsele comercializate de firma noastra sunt produse profesionale care pot fi folosite cu succes in diferite combinatii solare. Panourile termice in combinatie cu automatizarile prezentate sunt cele mai sigure instalatii solare.

Boilere solare, Puffere si accesorii

Boilere, puffere, accesorii in Suceava

Instserv Expert va ofera o gama foarte bogata si diversificata de boilere si puffere. Boilere comercializate de firma noastra sunt produse de calitate si acopera toate cerintele necesare instalatiilor termice: Boilere Solare, Boilere monovalente, Boilere Bivalente, Boilere Termo Solare, Boilere Tank in Tank, Boilere pentru Pompa de caldura, Puffere, Puffere Igienice, Puffere cu Boiler Incorporat, Puffere Stratificate, Puffere Combi, Puffere pentru Pompa de Caldura, Rezistente electrice, Anod de magneziu si accesorii pentru boilere.

Teava flexibila izolata pentru instalatii solare

Teava flexibila pentru instalatii Suceava

Teava flexibila izolata Teava flexibila de inox gofrata si izolata este folosita cu succes la instalatiile solare termice. Teava este disponibila in 3 variante dupa cum urmeaza DN16, DN20, si DN25. Pentru a evita confuziile sau interpretarile gresite `` DN `` inseamna diametrul nominal al tevilor in interior. Lungimea maxima a tevilor de inox izolate duble este de 50 metri. Puteti comanda teava flexibila la lungimea dorita de dvs. dar numai la dimensiuni din metru in metru. (nu acceptam dimensiuni cum ar fi: 0,5 metri sau 13,5 metri). Va putem executa operatia de bercuire daca doriti in mod gratuit.

Fitinguri pentru instalatii solare

Fitinguri instalatii Suceava

Fitingurile pentru panouri solare sunt produse pentru ansamblarea si montajul instalatiilor solare. Aceste fitinguri sunt special create pentru realizarea conexiunilor intre echipamentele unei instalatii solare, dar si pentru a asigura buna functionare a acesteia. Din categoria fitingurilor de montaj fac parte adaptorii de conectare pentru tevile ondulate din inox, aerisitoarele automate solare cu robinet, elementele de conexiune a tevilor ondulate de inox cu tevile de cupru, debimetrele solare, manometrele, dar si alte elemente necesare sistemelor solare

COMPONENTE SI ACCESORII

Produse si accesorii pentru instalatii solare – Panouri plane si cu tuburi vidate termice – Accesorii de montaj si de intretinere le gasiti la firma noastra sau le puteti comanda prin magazinele noastre online: Panouri solare, Tube Power, Westech WT-B58, Westech SP-58, Panouri plane, Grupuri de pompare, Pompa ZR, Pompe ER + grup de siguranta, Pompe ER, Automatizari Steca, Steca 201, Steca 301, Steca 502TT, Steca 603, Steca 603MC, Steca 704, Vase de expansiune, Vas de expansiune solar, Vas de expansiune pentru incalzire, Antigel solar, Teava flexibila izolata, Teava flexibila gofrata, Fitinguri pentru teava flexibila, Pufere si boilere, Rezistente electrice, Componente de montaj, Accesorii de montaj, Suporti de inox, Suporti de tigla, Suporti de tabla, Suporti de terasa, Suporti compensare unghi, Pompe de caldura, Pompa Aer/Apa, Pompa Apa/Apa, Pompa Sol/Apa, Schimbatoare de caldura, Schimbator caldura piscina, Schimbator de caldura in placi, Incalzire piscina, Becuri cu led.

Toate produsele mai sus enumerate le avem pe stoc si le putem livra in termen de 48 de ore in toata tara. Conditiile si preturile de transport difera de la produs la produs. Va rugam sa solicitati oferta de pret pentru transport inainte de a face comanda ferma, pentru a elimina problemele neplacute care ar putea aparea. Avem contracte de transport cu preturi foarte bune cu toate firmele de curierat din Romania. Pentru cantitati mai mari comandate la firma noastra organizam transportul cu masinile firmei noastre ( numai in Ardeal) sau prin bursa de transport (in toata tara) la preturi foarte convenabile. Calitatea transportului ramane in seama noastra. Obligatia dvs. este sa faceti receptia produselor si sa ne informati daca sunt probleme cu produsele expediate. Sesizarile dvs. vor fi solutionate de personalul firmei noastre. Dorim sa avem numai clienti multumiti.

Produsele comercializate de firma noastra sunt produse de calitate importate in mare parte din Germania. Ele au certificate de test si calitate, certificate de conformitate si certificate de garantie. Foarte important de retinut este faptul ca stocul de garantie il avem in Oradea. Asta inseamna ca orice fel de problema ar aparea si face obiectul garantiei se poate solutiona in scurt timp de la sesizare in toata tara.

Panouri Solare Suceava – Instserv Expert Suceava