Panouri solare si accesorii Suceava

Panouri solare Suceava – componente si accesorii

WESTECH SOLAR SP-58

Made in Germany

Panouri solare cu tuburi vidate Westech. Modelul de panouri solare SP-58 este realizat cu tehnologia moderna numita ``Heat Pipe``. Aceste panouri sunt de calitate superioara si cu grad enorm de eficienta inclusiv la radieri scazute ale razelor soarelui. Astfel de instalatii solare cu panouri SP-58, pot fi apreciate mai ales in perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa pregatirea apei calde putand contribui şi la sustinerea incalzirii incaperilor. Pe langa design-ul estetic, seriile SP-58, uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si intretinere. De remarcat, de asemenea este faptul pe langa montajul simplu al panourilor, suprafetele absorbante fiind protejate au durata de viata pana la 25-30 de ani.</p> <p>Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul dintre cele doua tuburi concentrice. Datorita diverselor modele existente, 10, 18, 20, 22, 24 si 30 de tuburi vidate se pot realiza suprafete brute de colectori solari intre 1,5mq pana la 5mq. Prepararea apei calde menajere cu ajutorul panourilor solare termice este deja o metoda foarte cunoscuta si avantajoasa. Se pot realiza economii substantiale folosind panourile solare cu tuburi vidate Westech.Puteti solicita pe email lista de preturi pentru SP-58-1800 la pret de importator, sau ne puteti vizita pe str. Greierului Nr. 28 Oradea unde avem 2 instalatii solare termice in configuratii diferite.

PANOU PLAN

Made in Germany

Panourile solare plane clasice pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafetele ``negre`` care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate si transferate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important. Aici este defapt chieia calitatii unui panou plan. Eficienta absorbtiei si eficienta transferului termic catre schimbatorul de caldura din boiler sau puffer. Nu vrem sa facem comparatii intre panurile plane de la firma Thermic Energy din Germania si alte tipuri de panouri solare termice produse in Europa si nici nu vrem sa spunem ca panourile comercializate de noi sunt cele mai bune de pe piata din Romania.

Protectie Panouri

Made in Germany

Protectie impotriva supraincalzirii panourilor solare. Pentru a evita si proteja supraincalzirea instalatiilor solare firma noastra va ofera un sistem de racire, usor de ansamblat pentru a preveni supraincalzirea instalatiilor solare. Sistemul este format dintr-un radiator hidraulic cu ventilator si un termostat de imersie care se monteaza pe capacitatea boilerului sau pufarului si care porneste si opreste ventilatorul in functie de temperatura din boiler.

WESTECH SOLAR WT-B58

Made in Germany

Panouri solare WT-B58 cu tuburi vidate. Panourile Westech pentru apa calda menajera si aport la incalzire sunt panouri comercializate cu succes de firma noastra. Panourile solare cu tuburi vidate termice, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad enorm de eficienta inclusiv la radieri scazute ale razelor soarelui. Astfel de instalatii solare pot fi apreciate mai ales in perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa pregatirea apei calde putand contribui si la sustinerea incalzirii incaperilor, numim noi ``aport la incalzire``. Pe langa design-ul estetic, seriile WT-B58, uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si intretinere. Tuburile vidate Westech sunt tuburi foarte rezistente la factori externi dovada o face si video de mai sus pe care il recomandam sa-l vizionati.</p> <p>De remarcat este faptul pe langa montajul simplu al panourilor solare Westech, suprafetele absorbante sunt protejate de un tub transparent cu diametrul de 58 milimetri. Tuburile vidate Westech au durata de viata de pana la 30-35 de ani in functie de utilizarea lor. Garantia de 10 ani se refera la tuburile de sticla si la vidul din interior. Dovada calitatii exceptionale o confera cei 10 de ani de garantie pentru vidul dintre cele doua tuburi de sticla. Datorita diverselor modele existente, ne referim la numarul de tuburi si suprafata absorbanta, se pot realiza suprafete brutte de colectori intre 1,5mq pana la 5mq. Pentru o descriere mai amanuntita sau pentru date tehnice va rog sa accesati coloana de culoare galbena.

Tuburi de rezerva SP-58

Made in Germany

Tuburile vidate SP-58-1800A, sunt componente cheie pentru panourile termice.Tubul vidat Westech din punct de vedere al constructiei este format din doua tuburi concentrice din sticla borosilicata intre care se afla vid. (Borosilicat este un material cu rezistenta mare la chimicale si de caldura ). Tubul cu diametru mai mic care se afla in interior are un strat special pulverizat solar selectiv si cu mare putere de absortie. Spatiul dintre tubul exterior si cel din interior este evacuat pentru a elimina posibilitatea pierderilor de caldura prin conductie. Tuburile termice vidate Westech prepara apa calda menajera chiar si la -30 grade Celsius daca binenteles straluceste soarele pe cer. Instalatiile cu panouri solare prepara apa calda menajera. Tub vidat de rezerva SP-S58-1800 pentru panourile Westech.

WESTECH HY-H58 CPC

Teava flexibila izolata Teava flexibila de inox gofrata si izolata este folosita cu succes la instalatiile solare termice. Teava este disponibila in 3 variante dupa cum urmeaza DN16, DN20, si DN25. Pentru a evita confuziile sau interpretarile gresite `` DN `` inseamna diametrul nominal al tevilor in interior. Lungimea maxima a tevilor de inox izolate duble este de 50 metri. Puteti comanda teava flexibila la lungimea dorita de dvs. dar numai la dimensiuni din metru in metru. (nu acceptam dimensiuni cum ar fi: 0,5 metri sau 13,5 metri). Va putem executa operatia de bercuire daca doriti in mod gratuit.

Tuburi de rezerva WT-B58

Made in Germany

Tub vidat de rezerva. Tuburile vidate Heat Pipe WT-B58-1800A sunt componente cheie pentru panourile solare Westech Solar. Tubul vidat WT-B58 este format din doua tuburi concentrice din sticla borosilicata, ( material cu rezistenta mare la chimicale si agenti termici de caldura ). Partea exterioara a tubului din interior are un strat pulverizat solar selectiv de culoare albastru inchis. Tubul din exterior este un tub transparent du diametru de 58 mm, iar grosimea sticlei este de 1,6 mm. Spatiul inelar dintre tubul exterior si cel din interior este evacuat (spatiu vidat) pentru a elimina posibilitatea pierderilor de caldura prin conductie. Tuburile vidate WT-B58 Westech prepara apa calda menajera chiar si la -30 grade Celsius. Acesta este un tub vidat de rezerva sau de schimb numit Westech WT-B58-1800 A Tubul vidat se potriveste in primul rand pentru panourile solare termice Westech. Acest tip de panou se poate folosi cu succes la toate tipurile de panouri care au lungimea tubului de 1800 mm si diametrul exterior de 58mm. Eficienta tubului vidat depinde de Heat Pipe-ul care este in completarea tubului vidat.

PANOURI SOLARE TERMICE DIFERITE – SUCEAVA

Westech Solar – Producator de panouri solare termice pentru prepararea apei calde menajere si aport la incalzire. Panourile solare Westech sunt panouri solare cu tuburi vidate de tip HEAT PIPE. Tubul vidat se compune din doua tuburi de sticla concentrice intre care este format vid. Tubul din exterior are diametrul de 58 mm si lungimea de 1800 mm, este transparent si este construit dintr-o sticla foarte rezistenta la intemperii si factori externi. Tubul din interior este acoperit de o suprafata absorbanta de culoare inchisa care colecteaza energia termica solara si o transmite mai departe prin lamele de aluminiu catre tubul de cupru numit heat pipe. Vidul dintre cele doua tuburi reduce la minimum pierderile de căldură prin convecție și conducție, permițând obținerea de performanțe superioare de absortie termica. Astfel de panouri solare se pot utiliza pe toata perioada anului avand o eficienta cu 30% mai ridicata decat panourile plane. Un alt mare avantaj îl reprezintă faptul că suprafața absorbantă a tuburilor este de 360 grade si mereu perpendiculară pe direcția razelor solare. Daca vreti sa comparati eficienta panourilor Westech cu alte panouri care sunt in comert, solicitati certificatul de test si calitate de la panourile cu care vreti sa le comparati. Acest certificat se numeste Solar Keymark, unde sunt trecute toate datele si rezultate in urma testului de performanta.

Panouri cu tuburi vidate Westech Solar. Aceste tipuri de panouri solare cu tuburi vidate cu HeatPipe, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad enorm de eficienta inclusiv la radieri scazute ale razelor solare. Astfel de instalatii solare pot fi apreciate mai ales in perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa pregatirea apei calde putand contribui si la sustinerea incalzirii incaperilor. Pe langa design-ul estetic, seriile WT-B58, SP-58 si HY-H58 CPC, uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si intretiinere. De remarcat, de asemenea este faptul pe langa montajul simplu al panourilor, suprafetele absorbante fiind protejate cu acele tuburi transparente si au durata de viata pana la 25-30 de ani. Colaboram cu firma Westech Solar de mai mult de 9 ani si putem spune ca produsele lor sunt de calitate absoluta. NU avem reclamatii ! Westech Solar este o marca bine cunoscuta care se bucura de un succes real in Germania, Austria, Romania si in multe alte tari Europene.

Panouri solare Westech. Rezistenta panourilor solare la grindina a fost testata in laboratoare speciale si putem spune ca panourile cu tuburi vidate rezista la grindina pana la 25mm. Normativele de verificare europeana EN12975, Solar Keymark, SPF Elvetia, BAFA Germania etc. dau dovada calitaii exceptionale a panourilor solare Westech. Aceste documente de testare confera cei 10 de ani de garantie pe care firma o ofera pentru vidul din tuburile de sticla si 5 ani la intregul ansamblu al panoului. Datorita diverselor modele existente, 10, 18, 20, 22, 24 si 30 de tuburi vidate, se pot realiza suprafete brutte de colectori intre 1,5mq pana la 5,10mq. Un avantaj de mare importanta este faptul ca tuburile vidate defecte se pot schimba fara ca instalatia solara sa fie golita de antigel si nici macar nu trbuie sa fie oprita din functiune. Acest lucru este un avantaj foarte mare pentru instalatori dar si pentru propietari care sunt scutit de anumite taxe suplimentare pentru golirea si reumplerea circuitului hidraulic ai sistemului solar cu glicol. Panouri solare apa calda. Comercializam panouri solare ” EN-GROS ” si ” EN-DETAILS ” Va asteptam la sediul firmei noastre din Scheia, Str. Humorului, nr. 104, Suceava

Panouri solare cu oglinda CPC integrata intre tuburile vidate! Premiera mondiala ! Acest panou este produs si patentat de firma Westech Solar. Panoul solar cu oglinda CPC (Compound Parabolic Concentrator) integrata intre cele 2 tuburi vidate concentrice numit Westech HY-H58-30 este produs cu o tehnologie de constructie noua si foarte interesanta in comparatie cu panourile solare clasice. Acest panou solar reprezinta o revolutie moderna in domeniul tehnologiei de fabricatie a panourilor solare termice si este comercializat in Europa numai de firma Westech Solar Germany, Westech Solar Austria si de firma noastra Instserv Expert Suceava.